Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

4 Kommenttia

TAP Portugal

TAP Portugal

LENTOYHTIÖN TIEDOT

TAP Portugal (virallinen nimi: Transportes Aéreos Portugueses) on portugalilainen lentoyhtiö jolla on kohteita Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikassa. TAP Portugalin päälentoasema on Portelan lentoasema Lissabonissa. Myös yhtiön päämaja sijaitsee Lissabonissa. TAP on Star Alliancen jäsen ja kanta-asiakasohjelman nimi on ”Victoria”. Oletko lentänyt TAP:in koneilla? Arvostele yhtiö ja kerro muille käyttäjille omat kokemuksesi! Olivatko lennot mukavat, miten viihde ja ruokapuoli? Kerro TAP kokemukset tänne!

 

Mitä TAP kokemuksia sinulla on?

Kommentit

 1. Lentovelho

  Ihan OK kokemukset. Ihan perussettiä…

 2. Pena

  Kylmin lentokone sitten Aeroflottien. TB796 1.3.2015 Lissabonista Helsinkiin. Koneessa oli arviolta 10 – 12 C. Ei paljon naurattanut. Henkilökunta oli OK. Kuulin, että vessasta ei tullut vettä ollenkaan. Ruoka. No vitsihän se oli. Appelsiinimehu ja vesi olivat ok.

 3. Pena

  Lento oli TP ei TB..

 4. HH

  Olen lentänyt TAP Portugalilla monta kertaa muutaman viime vuoden aikana, palvelu on ollut aina hyvää, ei ongelmia. Lennot myöhästelleet joskus hieman, ei merkittävästi. Hyvät palvelut lähes halpalentoyhtiöhinnoilla, esim. hintaan sis. ateria ja ruokajuomat.

Kirjoita kommentti