Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Toiminta | lentovelho.fi

Miten erotumme muista?

Perusideamme on yksinkertainen. Verkosta löytyy satoja eri matkailusivustoja, jotka ilmoittavat matkatarjouksista ja kaikilla on omat hakukoneet sekä tavat ilmoittaa tarjouksia. Kaikki tarjoukset lötyvät kuitenkin eri sivuilta. Lentovelho on verkkoyhteisö jossa ihmiset voivat jakaa omat löytönsä! Jos löydät hyvän tarjouksen, voit lisätä sen sivulle. Vaikka olisit löytänyt tarjouksen toiselta sivulta, lisää se kuitenkin tänne. Näin varmistamme että kaikki tarjoukset löytyvät helposti samasta paikasta.

Mitä kaikkea sivulta löytyy?

Toimintamme on tietenkin hyvin riippuvainen käyttäjistä, joten myös sisältö riippuu siitä mitä käyttäjät pitävät kiinnostavana. Hyvänä puolena tässä on se että sivulle ilmestyvät juuri ne tarjoukset jotka kiinnostavat käyttäjiä. Tällä hetkellä sivulle julkaistaan lentotarjouksia, ja muita ajankohtaisia matkatarjouksia.

Uusimmat tarjoukset

Uusimmat tarjoukset ilmestyvät etusivulle. Tämän jälkeen voit löytää ne ”Kaikki Tarjoukset” otsikon alta. Kun lisäät tarjouksen se siirtyy hyväksyntään. Kun ylläpito on hyväksynyt tarjouksesi se ilmestyy etusivulle. Kun tarjous ei enää ole voimassa niin se häviää tietokannasta.

Facebook

Olemme integroineet sivun Facebookin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä että Facebook-ryhmämme on yhteydessä sivuun. Kaikki uusimmat tarjoukset näkyvät heti Internet-sivulla sekä myös Facebook-sivullamme. Jos ilmoitat tarjouksen, se siis julkaistaan myös Facebookissa. Tutustu Facebook sivuumme klikkaamalla linkkiä alla!


facebook-lentovelho-halvat-lennot