Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

2 Kommenttia

Rantapallo – Suomen suosituin matkailusivusto

Rantapallo – Suomen suosituin matkailusivusto

Arvostelu

Ulkonäkö
7
Sisältö
8
Käytettävyys
7.5

Arvosana

Rantapallo on monipuolinen sivusto joka tarjoaa lukijoilleen paljon matkailuun liittyvää luettavaa. Huonona puolena sivusto on hieman sekava ulkonäöltään.

| Julkaistu 27.06.2013

Rantapallo.fi on Suomen ylivoimaisesti suosituin matkailusivusto

Rantapallo kertoo sloganissaan olevansa Suomen suosituin matkailusivusto. Miksi rantapallo on näin suosittu? Tässä nopea arvostelu kaikille, jotka eivät ole tutustuneet kyseiseen sivustoon. Kerromme mitä kaikkea rantapallo tarjoaa lukijoilleen. Jätä mielellään kommentti sivuille ja kerro mitä mieltä sinä olet rantapallon sivusta!

Miten rantapalloa käytetään?

Miten sivusto on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista matkailusivustoista? Sivusto tarjoaa pääasiassa matkailuun liittyviä uutisia sekä artikkeleita joskin myös hakukoneen, jonka avulla voi etsiä uusimmat äkkilähdöt sekä myös hakukoneen, jolla voi etsiä lentoja. Sisältö on hyvin laajaa ja uusia artikkeleita sekä uutisia julkaistaan päivittäin. Sivun seuraaminen on helppoa sosiaalisessa mediassa – artikkelit julkaistaan myös Facebookin ja Twitterin puolella. Sivulla on myös tietoa eri matkakohteista ja käyttäjät voivat itse luoda oman matkablogin joka on kerrassaan mahtava idea. Muiden matkablogeja on kiinnostava lukea ja rantapallon sivuilla on laaja ja aktiivinen yhteisö joka ruokkii sivuston kiinnostavuutta.

Miltä rantapallo näyttää?

Rantapallo tarjoaa värikkään ja modernin ulkoasun ja etusivulla näkyy aina uusimmat julkaisut. Yläpalkista voi siirtyä eri toimintoihin, kuten: hotellien haku, lentojen haku, äkkilähdöt ym. Käyttäjien matkablogit näkyvät suoraan etusivun oikeassa laidassa ja täällä näkyy myös muut suosituimmat artikkelit. Sivuston ainoa huoni puoli liittyy ulkonäköön. Koska sisältöä on niin paljon ja myös mainoksia on jonkin verran, se johtaa siihen että välillä kokonaisuus tuntuu hieman sekavalta. Tämä on kuitenkin arkipäivää monella sivulla nykypäivänä. Mainokset kertovat siitä että monet yritykset haluavat näkyvyyttä Rantapallon avulla.

Rantapallo ja käytettävyys

Kokonaisuudessaan sivusto on toimiva ja käytettävyys hyvää luokkaa. Suosittelemme sivustoa kaikille jotka haluavat lukea matkailusta yleisellä tasolla eivätkä välitä siitä että kokonaisuus on hieman sekava. Sisältöä on mielin määrin ja sivua päivitetään tiuhaan tahtiin. Sivulta löytyy myös paljon eri tyyppistä sisältöä ja monta hyödyllistä työkalua jotka auttavat sinua löytämään halvan matkan. Eli lentovelhon vinkki on tällä kertaa seuraava: rantapallo on hyvä ottaa mukaan rannalle, mutta toimii myös erinomaisesti työkaluna ennen itse matkaanlähtöä.


rantapallo_

Kommentit

  1. tuntematonpotilas

    En ymmärrä miksi rantapallo on niin suosittu… Varmaan koska on fiksusti brändätty ja olivat oikeaan aikaan liikkeellä. Vaikka matkablogit tosiaan on hyvä idea. Itse pidän kuitenkin enemmän matkailusivustoista jossa keskitytään enemmän tarjouksiin 🙂

  2. Rantapallo – ”Suomen turhin matkailusivusto”…

Kirjoita kommentti