Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Yksi Kommentti

Pokemon GO kartta hakusessa? Katso täältä paras kartta!

Pokemon GO kartta hakusessa? Katso täältä paras kartta!

| Julkaistu 15.08.2016

Katso alta mistä lyödät Pokemon GO kartan!

Vaikka olemmekin lentosivusto, niin myös meihin on iskenyt tämänhetkinen Pokemonhuuma, eli tässä nopea tietopaketti pelistä ja miten voit etsiä pokemonit suoraan kartalta. Jos olet jo kokenut Pokemon Go pelaaja, ja haluat lukea siitä miten näet pokemonit kartalla voit hypätä osion 1 yli suoraan osioon 2 jossa karttalinkit löytyvät listattuna.

Pokemon sijainti on monen tekijän summa

Valtaisan kansainvälisen suosion saavuttanut Pokemon Go peli on saavuttanut vahvan jalansijan myös Suomessa. Monia pelaajia ihmetyttää kuitenkin Pokemonien sijainti ja miten tiedät mistä löytää pokemonit.Aloitetaan kuitenkin ensin perusfaktoilla. Alla olevat faktat on kuitenkin tärkeä ymmärtää jos haluaa saada laajemman käsityksen siitä, miten löytää haluamansa pokemonit helpoiten.

1. Pokemon Aloittelija Opas

Pokemon Go on saanut pelaajat ylös sohvalta ja ulkoilemaan, mutta monet heittäytyvät peliin tietämättä pelin perusfaktoja. Siksi halusimme ensin kerätä artikkeliin pelin tärkeimmät piirteet ja keskeiset lyhenteet. Pokemon Go on ilmainen mobiilipeli, ja se pohjautuu lisättyyn todellisuuteen. Lisätty todellisuus on yksinkertaisesti sanottuna virtuaalimaailma todellisen maailman päällä. Pokemon Go on saatavilla sekä Android- että iOS -käyttöjärjestelmille.

Pelaajan tehtävänä on pyydystää ja kouluttaa virtuaalisia Pokemoneja, ja taistella muita pokemoneita vastaan. Löydät pokemonit oikeasta maailmasta, kun liikut pelin ollessa päällä mobiililaitteellasi. Kun pokemon on lähistöllä, laite värisee. Tämän jälkeen näet esimerkiksi puhelimen kameralla missä pokemon on, ja voit pyydystää sen poke-pallon avulla. Peli alussa luodaan oma avatar-hahmo, ja muokataan tämän ulko-asu. Tämän jälkeen saadaan valita om aloituspokemon. Ja sitten itse peli alkaa, eli lenkkarit päälle ja matkaan. Pelin keskeinen tehtävä on siis pyydystää kaikki pokemonit, ja nousta tasossa. Tason nousuun tarvitset XP -kokemuspisteitä joita saat suorittamalla eri tehtäviä. Kartalla näet ns. kiinnekohtia, kuten Pokestop -paikkoja sekä Gym -taistelupaikkoja, jonne pääset kun olet saavuttanut vähintään viidennen tason.

2. Parhaat Pokemon GO kartat

1. Pokevision

Yksi parhaimmista Pokemon Go kartta -palveluista on Pokevision, joka on hyödyntänyt pelin omaa lähdekoodia, ja kehittäjätyökaluja, ja näyttää niiden avulla Pokemonien oikeat sijainnit. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Tämä voi pitää paikkansa, koska palvelu on ollut alhaalla jo jonkin aikaa. Monet pitävät Pokevision kartta -palvelua huijaussivustona, ja näin ollen myös Niantic voi olla tyytymätön kyseiseen palveluun. Onko tämä syy miksi palvelu on alhaalla? Tämä on epäselvää mutta tällä hetkellä Pokevision on suljettu emmekä tiedä koska palvelu avautuu uudelleen, jos koskaan. Kyseessä oli kuitenkin ylivoimaisesti paras Pokemon Go Kartta koska data perustui pelin omiin tietoihin.

2. Pokemon GO Finland Map

pokemon-kartta-suomi

Suomen Pokemon Go Google+ yhteisö on talkootöinä ruvennut päivittämään Suomen Pokemon Go karttaa, josta löytyy kaikki Suomen Pokestopit sekä salit. Sinisellä näkyvät Pokestopit ja punaisella näkyvät salit ovat lisätty ihmisten merkinnöiden avulla, ja voit itse päästä päivittämään kyseistä karttaa. Kartta päivittyy sitä mukaan, kun PokeStoppeja ja saleja keritään lisäämään käyttäjien toimesta. Esimerkiksi Pokemon kartta Helsinki on paljon laajempi kuin monet muut osat Suomea. Haluatko päästä muokkaamaan karttaa? Valitse hakukentän alta ”Add marker”.

Kommentit

  1. Romeo

    Pokemoni

Kirjoita kommentti