Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Ei Kommentteja

Norwegianin lennoilla voit surffailla netissä

Norwegianin lennoilla voit surffailla netissä

| Julkaistu 17.09.2012

Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian on yksi harvoista lentoyhtiöstä joka tarjoaa mahdollisuuden käyttää langatonta nettiyhteyttä, eli WiFi-yhteyttä, lennon aikana. Yhtiö ilmoittaa olevansa ylpeä siitä että he ovat ainoa lentoyhtiö Euroopassa, joka tarjoaa nopean langattoman nettiyhteyden lennon aikana. Jopa 46:ssa Norwegianin koneessa on tällä hetkellä langaton nettiyhteys ja yhtiöllä on tavoitetteena että vuoden 2012 loppuun mennessä, jokaisesta Norwegianin lentokoneesta löytyy WiFi-yhteys.

Norwegianin mukaan nettiyhteys on osa heidän strategiaa joka tekee lentämisestä kivaa.

Meillä Norwegianilla halpa ja kiva ovat perusolettamuksia. Se on uusi tapa lentää. Puoli-ilmaiseksi lentämiseen kuuluu, että nautit uusien koneiden ja suurien jalkatilojen lisäksi surffailusta pilvien päällä ilmaiseksi. Olemme pioneerilentoyhtiö, jolla on suurimmassa osassa uusia koneita ilmainen Wi-Fi.
 
 

Myös monet muut lentoyhtiöt ovat lähivuosina kehittäneet omat palvelunsa joiden avulla matkustajat pääsevät nettiin. Valitettavasti monet näistä palveluista ovat useimmiten maksullisia matkustajille ja siksi pidämme Norwegianin tavasta tuoda lisäarvoa matkustajille.

Lentovelho kokeili Norwegianin nettiyhteyttä lennon aikana ja pidimme palvelua nopeana ja toimivana. Toivottavasti Norwegian toimii tässä asiassa esimerkkinä muille ja jatkossa näemme lisää samantyyppisiä ratkaisuja myös muilta lentoyhtiöiltä.

Kirjoita kommentti