Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

3 Kommenttia

Norwegian

Norwegian

LENTOYHTIÖN TIEDOT

Norwegian (Norwegian Air Shuttle) on norjalainen vuonna 1993 perustettu halpalentoyhtiö. Vuonna 2010 yhtiö kuljetti jopa 13 miljoonaa matkustajaa ja oli tällöin Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiön kotipaikka on Fornebu, Norja ja tärkeimmät solmukohdat ovat Oslo, Bergen, Moss, Stavanger, Trondheim, Kööpenhamina, Tukholma, Varsova sekä Helsinki-Vantaa.

Yhtiö on ollut hyvin aktiivinen konemarkkinoilla ja hankkinut monta uutta lentokonetta viime vuosina. Norwegian on esimerkiksi tilannut Boeing 787 Dreamliner koneita, jotka on tarkoitus ottaa käyttöön kaukoreiteille kuten New York sekä Bangkok. Yhtiön kanta-asiakasohjelman nimi on Norwegian Reward.

 

Mitä Norwegian kokemuksia sinulla on?

Kommentit

  1. Weedo88

    Jos esimerkiksi vertaa Ryanairiin niin tässä on halpalentoyhtiö joka ei ryssi! Mahtavat kokemukset. Ei ongelmia. Iso peukku!

  2. tuntematonpotilas

    Pelkkiä hyviä Norwegian kokemuksia ainakin minulla. Hinnat ovat kohdallaan ja juuri hintoihin nähden minusta palvelu on erittäin hyvätasoista. Iso plussa myös siitä että kaikissa lennoissa on ilmainen WLAN lentokoneessa.

  3. Niemistö

    TÖRKEÄN HUONO!!!! Peruivat lennon Tukholmaan( miksi???) emme tietenkään ehtineet Floridan koneeseen iltapäivällä ja nyt matka alkaa VASTA 2.6.!!! Ei koskaan ennen ole mennyt näin huonosti matka USAAN. En suosittele enkä itse osta lippuja koskaan uudestaan. Jos Finnair tai AA olisi tyrinyt näin, matka olisi silti jatkunut jollain lennolla. Mutta ei Norwegianilla, odotat kotona ja toivot että kolmen menetetyn päivän päästä loma alkaisi… Miettikää tarkkaan ennen kuin ostatte liput!!!!!!!

Kirjoita kommentti