Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Ei Kommentteja

New York kutsuu!

New York kutsuu!

| Julkaistu 17.04.2013

Halvat lennot houkuttelevat Nykiin!

Matkailijoita Amerikan Yhdysvallat ovat kiehtoneet kautta aikojen, ja erityisesti New York on suosittu matkakohde. New York on Yhdysvaltojen suurin kaupunki ja sen alueella asuu noin 21 miljoonaa asukasta. Kaupunki on yötä päivää liikkeellä oleva kulttuurien sulatusuuni, jossa näkee kaikenmaalaisia ja näköisiä ihmisiä. Kaupunki on lempinimensä Big Apple ansainnut. Broadwayt, Harlemit ja Chinatownit huokuvat elokuvamaista tunnelmaa ja Nykissä olo on kuin olisi maailman keskipisteessä, kaikkien kaupunkien ja maiden pääkaupungissa.[/one_half_last]

New York on tutkimusten mukaan yksi harvoista kohteista joka on kasvattanut suosiotaan suomalaisten matkustajien keskuudessa. Tämä ei sinäänsä ole niin yllättävää koska lennot yhdysvaltoihin ovat pudonneet merkittävästi hinnoissa. Heikko dollari on myös viime vuosien aikana houkutellut monet yhdysvaltoihin shoppailemaan.

 

nyc 240

Mahdollisuudet ovat rajattomat

New York on kaupunki josta löytyy jotain jokaiselle! Kaupunki on täynnä nähtävyyksiä, tuhansia ravintoloita, kauppoja, palveluita ja kaiken näköisiä elämyksiä. Voit viettää New Yorkissa viikonlopun, viikon tai vaikka kuukaden mutta joka päivä löydät silti jotain uutta. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä että kaupunki on täynnä vaaroja ja lapsiperheiden kannattaa pitää mielessä että myös New Yorkissa tapahtuu joka yö henkirikoksia. Järki kannattaa pitää mielessä ja joitakin alueita kannattaa varoa pimeään aikaan.

Paras aika matkustaa New Yorkiin?

Mitään tiettyä vuodeenaikaa on vaikea suositella koska New York tarjoaa eri asioita riippuen koska siellä käyt. Kannattaa kuitenkin huomioida että kesällä New Yorkissa voi olla hyvin kuuma, ja hyvää ilmastoitua huonetta voi olla vaikea löytää edulliseen hintaan Manhattanilta. Talvella kannattaa välttää joulua koska hinnat ovat huomattavasti korkeammat ja myös nähtävyydet ovat täynnä turisteja. Kevät ja syksy voi näiden syiden takia olla sopiva vuodenaika matkustaa isoon omenaan.

Kirjoita kommentti