Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Ei Kommentteja

Momondo – Katso miten löydät parhaat hinnat!

Momondo – Katso miten löydät parhaat hinnat!

| Julkaistu 17.06.2016

Momondo – Tässä vinkit, Näin löydät halvimmat lennot!

Haluatko verrata lentojen hintoja ja löytää sen halvimman joukosta? Tämä ei ole helppo tehtävä mutta Momondo on yksi palveluista joka auttaa käyttäjää tässä. Momondo on Tanskassa perustettu lentohakukone, joka etsii ja vertaa lentojen hintoja eri sivustoilta. Hakukoneen avulla on myös mahdollista verrata hotellien sekä vuoka-autojen hintoja.

Muista että aina kannattaa käyttää useaa eri hakukonetta hyväkseen jos haluaa löytää halvimmat hinnat. Ei kannata siis luottaa ainoastaan yhteen vertailuun, vaan suorittaa usea ja vertailla myös eri vertailukoneiden hintoja. Tässä kuitenkin vinkit siihen miten käytät tätä vertailukonetta parhaimmalla mahdollisella tavalla!

Vertaa lennot muilta sivuilta

Kyseessä ei siis ole matkatoimisto, eikä myöskään varauskone. Momondon pääasiallinen tarkoitus on juuri hintojen kilpailutus eri sivujen välillä. Sivuston käyttö on täysin ilmaista, eikä se vaadi käyttäjiltä rekisteröitymistä. Palvelu on voittanut useita parhaan lentovertailusivuston palkintoja ja mainostaa itseään ”Riippumattomana”.

Hakuvinkit – löydä mahdollisimman halvat lennot

Haluatko löytää Momondon avulla halvat lennot?

Tässä meidän vinkit jos haluat löytää halvat lennot Momondo -hintavertailun avulla. Käytämme esimerkkinä Helsinki – Bangkok lentoja, ja näytämme miten matkoja kannattaa etsiä kyseisellä hakukoneella.

Ensin asetetaan matkan perustiedot

  1. Aseta mistä lennät ja myös matkan päämäärä, esimerkkinä käytämme: Helsinki – Bangkok
  2. Aseta päivämäärä, sekä matkustajien määrä
  3. Aseta matkan tyyppi: Meno-paluu vai pelkkä Meno

momondo-haku

Vertaa lennot

Kun olet etsinyt haluamasi lentoa, näet hintakalenterin. Momondo tarjoaa yksinkertaisen kalenterin jossa näet palkin avulla mitkä päivät tarjoaa parhaimmat hinnat. Voit suoraan valkata listasta haluamasi päivät, ja lentojen hinnat päivittyvät alla olevaan listaan.

lennot-vertailu

Jos haluat lisätietoja siitä, koska lennot ovat halvimillaan tiettyyn kohteeseen, kannattaa suunnatta sivun ala-osaan. Täältä voit klikata eri kaupunkeja. Kun olet valinnut kyseisen kaupungin pääset näkemään koska lennot ovat halvimmillaan juuri tähän kohteeseen.

Suosituimmat maat ja kaupungit

suosituimmat-maat-ja-kaupungit

Etsi halvin kuukausi matkustaa

vertailu-hinta-arvio

Momondo näyttää koska kohteeseen on saatavilla halvimmat lennot ja voit helposti selailla hintoja eri kuukausien välillä. Alhaalla näet myös mitkä ovat useimmiten halvimmat kuukaudet matkustaa tähän kaupunkiin. Näet myös mitkä ovat suosituimmat lentoyhtiöt joita käytetään lennettäessä tähän kohteeseen.

 

 

Kirjoita kommentti