Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Ei Kommentteja

Uskomattoman halpaa – Lennot Balille alkaen 654€ talvella 2016

Uskomattoman halpaa – Lennot Balille alkaen 654€ talvella 2016

| Julkaistu 31.03.2015

Bali – Indonesian helmi

Bali on vuosien saatossa kehittynyt monipuoliseksi matkakohteeksi. Voit viettää Balilla rentouttavaa rantalomaa tai käydä elefanttisafareilla tai vaikka kokeilla White Water raftingiä, mahdollisuuksia löytyy siis runsaasti. Bali on tunnettu paitsi upeista auringonlaskuistaan myös surffauksesta. Tämä aktiviteetti houkuttelee tuhansia turisteja Balille joka vuosi. Bali on siitä hyvä paikka kokeilla surffaamista, että sieltä löytyy myös aloittelijoille sopivia rantoja, joissa aallot ovat pienempiä. Balin perinteiseen kulttuuriin pääsee tutustumaan Ubudissa joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Denpasarista, jossa myös kansainvälinen lentokenttä sijaitsee.

Muuta nähtävää Balilla

Muita tunnettuja paikkoja Balilla on Sanur, Nusa Dua, Nusa Lembongan, Amed sekä Gilin saaret, jotka sijaitsevat Lombokin vieressä muutaman tunnin laivamatkan päässä Balin pääsaarelta. Gilin saaret ovat snorklaajien suosiossa. Jos päätät suunnata Balille lomailemaan suosittelemme tutkimaan eri sivujen matkatiedot. Tässä linkki Lonelyplanetin Balin tietopläjäykseen.

Alle 700€ lennot talvella 2016

Jos suunnittelet jo nyt matkaa talvelle 2016 niin Indonesian Balille on saatavilla edullisia lentoja, alkaen 654€ meno-paluu. Lentoyhtiönä kehuttu Cathay Pacific. Halpoja lentoja on saatavilla tammikuussa sekä helmikuussa. Keräsimme alle muutaman esimerkkipäivämäärän, ja linkkejä klikkaamalla pääset näkemään lentojen tarkemmat tiedot Skyscanner -varauskoneeseen.

Tarjouslinkit

Kirjoita kommentti