Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Ei Kommentteja

Keräsimme tänne marraskuun äkkilähdöt – Kaikki alle 400€!

Keräsimme tänne marraskuun äkkilähdöt – Kaikki alle 400€!

| Julkaistu 28.09.2013

Lentovelho päätti kerätä listan halvoista äkkilähdöistä marraskuulle. Kaikki listalta löytyvät matkat ovat alle 400€ joten nämä ovat hyviä vaihtoehtoja niille jotka eivät halua törsätä paljon aurinkoiseen lomaan. Jos rantaloma kuitenkin kiinnostaa, tutustu alla oleviin kohteisiin. Mukana on eri maita, ja eri tyyppisiä vaihtoehtoja joten löydät varmasti jotain joka sopii juuri sinulle!

Jordania

395€

09. Marraskuu | Helsinki – Akaba (Hotelli: Mina ***)

Akaba on kaupunki Jordanian eteläosassa Al ’Aqabahin kuvernoraatissa, Israelin vastaisella rajalla. Se on Jordanian ainoa satamakaupunki. Vuonna 2011 kaupungissa oli 106 800 asukasta, mutta turismi moninkertaistaa kaupungin väkiluvun. Kaupunki tunnetaan ennen kaikkea sukellus- ja rantalomakohteena.

 
 
 
hurgh

Varaa täältä

Kanariansaaret, Maspalomas

399€

09. Marraskuu | Helsinki – Gran Canaria (Hotelli: Bungalows La Suerte del Golf **)

Maspalomas on varsin suuri mutta kuitenkin rauhallinen lomakohde joka sijaitsee Gran Canarian eteläosassaa. Asut yhden saaren parhaimpiin kuuluvan golfkentän ja Maspalomasin kuuluisien kullanketaisten aavikkodyynien lähistöllä. Huojuvat palmut ja matala rakennuskanta luo harmonisen lomatunnelman!

 
 
 
WP_000040

Varaa täältä

 

Kanariansaaret, Vista Taurito

395€

14. Marraskuu | Helsinki – Gran Canaria (Hotelli: Vista Taurito ***)

Vista Taurito on mukava rantalomakohde Gran Canarian lounaisosassa. Monet valitsevat Playa Tauriton sen upeiden, rantojen äärellä sijaitsevien hotellien ja vesipuiston takia! Tänne kannattaa ehdottomasti suunnata jos haluaa nauttia virkistävän loman! Ja nyt pääset tänne alle 400 eurolla! Hotelli on mukaanlaskettu hintaan!

 
 
 
beach_ind

Varaa täältä

 

Kirjoita kommentti