Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Ei Kommentteja

Halvat lennot omatoimimatkaajalle! Thaimaa 444€, Kypros 215€, Intia 465€!

Halvat lennot omatoimimatkaajalle! Thaimaa 444€, Kypros 215€, Intia 465€!

| Julkaistu 26.06.2013

Halvat lennot omatoimimatkaajalle

Tässä muutama kiinnostava tarjous kaikille niille jotka oikeasti haluavat venyttää penniä! Kyseessä ei ole tosiaankaan mukavimmat lennot (pitkät vaihtoajat, useat vaihdot, pidemmät lentoreitit) mutta tässä muutama halvempi versio budjettimatkaajalle. Olemme keränneet alle muutaman eri kohteen, mutta lippuja on rajoitetusti, joten jos haluat saada halvat lennot sinun täytyy olla nopea.
  

Helsinki – Larnaca, Kypros 215€

Tässä halpa tapa päästä lokakuussa Kyprokselle. Ukraine International lentää Kievin kautta jossa joudut yöpymään mutta liput maksavat ainoastaan 215 euroa. Päivämäärä on 12. lokakuuta – 20. lokakuuta 2013. Tarkista lentojen tarkemmat tiedot suoraan alla olevasta linkistämme!
 
Tarkista varaustilanne
 

Tukholma – Bangkok, Thaimaa 444€

Tässä uskomattoman halvat lennot Thaimaan Bangkokiin. Ainoa ongelma on että lennot lähtevät Tukholmasta ja vaihto on Dubaissa. Mutta Tukholmaan pääsee halvalla ruotsinlaivalla tai Norwegianin lennoilla Helsingistä. Parasta tässä tarjouksessa on että pääset lentämään arvostetulla Emirates – yhtiöllä. Päivämäärä on 1. lokakuuta – 17. lokakuuta 2013. Tarkista lentojen tarkemmat tiedot suoraan alla olevasta linkistämme!

Tarkista varaustilanne
 

Helsinki – Mumbai, Intia 465€

Tässä edulliset liput Intian Mumbaihin. Kyseessä on Lufthansan lennot Munchenin kautta joten matkustusaika on kelvollinen. Päivämäärä on 2. joulukuuta – 12. joulukuuta 2013. Tarkista lentojen tarkemmat tiedot suoraan alla olevasta linkistämme!

Tarkista varaustilanne

Kirjoita kommentti