Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Ei Kommentteja

Aurinkoinen Naantali

Aurinkoinen Naantali

| Julkaistu 14.07.2012

Täydellinen päiväreissun kohde

Tämä on meidän ensimmäinen kotimainen matkakohde jonka arvostelemme. Nyt kun kesä on parhaimillaan niin valitsimme aina niin sympaattisen Naantalin. Paikka on mitä ihanin kesällä, ja sopii täydellisesti esimerkiksi päiväreissun kohteeksi. Naantali, yksi Suomen vanhimmista kaupungeista sijaitsee Varsinais-Suomessa, noin 15 kilometria Turusta. Naantalissa asuu vajaa 20 000 ihmistä, ja kaupungissa sijaitsee myös presidentin kesäasunto Kultaranta. Yhteydet Naantaliin ovat hyvät.
 

Nähtävää

Naantali on parhaimillaan kesäisin. Ranta on täynnä ravintoloita, pieniä kauppoja ja laiturit täynnä veneitä. Rannalla on mukava kävellä ja etäisyydet ovat lyhyet esimerkiksi Muumimaailmaan tai Naantalin 1400-luvulla rakennetulle kivikirkolle. Muumimaailman lisäksi lapset voivat myös viihtyä Väskin seikkalusaarella, jossa voi osallistua esimerkiksi kullanhuuhdontaan, jousiammuntaan, kiipelyyn tai köysikiipelyyn. Saarelle on järjestetty kesäisin lauttakuljetus. Lisää tietoa Muumimaailmasta sekä Väskin seikkalusaaresta löydät seuraavista osoitteista.

Muumimaailma » www.muumimaailma.fi
Väskin Seikkailusaari » www.vaski.fi

Jos sen sijaan haluat rentoutumaan, kannattaa suunnata katseet Naantalin kylpylään. Vuonna 2002 Kylpylän yhteyteen ankkuroitiin nykyinen laivahotelli Sunborn Yacht Hotel jossa pääsee nauttimaan viiden tähden palvelusta. Lisää tietoa Naantalin kylpylästä löydät heidän Internet-sivuiltaan.

Naantalin kylpylä » www.naantalinkylpyla.fi

Kirjoita kommentti