Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Ei Kommentteja

Air Finland konkurssiin, kaikki lennot peruttu

Air Finland konkurssiin, kaikki lennot peruttu

| Julkaistu 27.06.2012

Lentoyhtiö Air Finland on lopettanut toimintansa ja jättää konkurssihakemuksen. Tästä päivästä lähtien kaikki lennot ovat peruttu. Monet suomalaiset ovat jumissa ulkomailla koska yhtiö ei informoinut matkustajia konkurssista. Air Finlandilla on lomakohteissa noin 1000 asiakasta ja kotiinpaluu tullaan järjestämään yhteistyössä Kuluttajaviraston kanssa.

Air Finland on tammikuussa 2002 perustettu kotimainen lentoyhtiö, ja yhtiö on vuosien varrella lentänyt useaan eri lomakohteeseen kuten Kreeta, Madeira, Rodos, Malaga sekä Las Palmas.

Tämä on tietenkin isku myös suomalaisille matkailijoille koska terve kilpailu markkinoilla on hyväksi kuluttajille. Raju hintakilpailu on kuitenkin tosiasia tänä päivänä, ja monet lentoyhtiöt kamppailevat näiden samojen ongelmien kanssa.

”Hengissä selviävät vain ne, jotka sopeutuvat parhaiten toimintaympäristön muutoksiin ja pystyvät investoimaan moderniin, energiatehokkaaseen lentokalustoon. Ajan myötä uusi teknologia ja uudet liiketoimintamallit kuitenkin luovat paremmat edellytykset kestävälle kasvulle”
 
– Finnairin viestintäjohtaja Christer Haglund.

Kirjoita kommentti