Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

3 Kommenttia

Air Asia

Air Asia

LENTOYHTIÖN TIEDOT

AirAsia on Aasian suurin halpalentoyhtiö, ja se on perustettu vuonna 1993 Malesiassa. Halpalentoyhtiöksi se muuttui vuonna 2001, kun Tony Fernandes osti raskaasti tappiollisen yrityksen yhden ringgitin hintaan. Air Asia teki voitollisen tuloksen 2002 ja on perustanut sen jälkeen tytäryhtiöt Thaimaahan ja Indonesiaan. Yhtiöllä on maailman suurin Airbus A320 -laivasto, ja lisäksi yhtiö operoi myös Airbus A330 -koneita pitkän matkan reiteillä. Yhtiön kotipaikkana toimii Kuala Lumpur Malesiassa. Tärkeitä solmukohtia ovat lisäksi Kota Kinabalun kansainvälinen lentoasema, Penangin kansainvälinen lentoasema sekä Kuchingin kansainvälinen lentoasema.

 

Mitä Air Asia kokemuksia sinulla on? Arvostele!

Kommentit

 1. Tarjoaa juuri sen mitä halpalentoyhtiöltä voi odottaa eli: halvat hinnat, ahtaat penkit, vaihteleva henkilökunta (välillä on osaavaa porukkaa, välillä ei), kaikki maksaa, ei viihdettä (kirjalla pärjää), ja lennot ajallaan. Tyytyväisiä ollaan koska en vaadi halpalentoyhtiöltä viittä tähteä.

 2. Agent Orange

  AirAsian asiakaspalvelu on äärimmäisen huonoa. Kommunikointi sujuu joko puhelimella tai chat palvelun kautta jossa aspa ei pysty tekemään mitään muutoksia varaukseesi (aikaraja katkaisee noin 10min kuluttua jokaisen istunnon jonka jälkeen joudut jonottamaan uuden joka saattaa kestää muutamankin tunnin). Oma kokemukseni perustuu useisiin yrityksiin saada jokin henkilö kiinni joka voisi tehdä muutoksia lentoihin.

  Oma lentoni päätettiin vaihtaa ilman mitään ilmoitusta minulle ja näin ollen pilattiin mahdollisuus heidän omaan jatkolentoon. Kesti yli kuukauden taistella asiasta, että vaihtaisivat lentomme aikaisempaan jolloin olisi mahdollinen pääsy jatkolennolle.

  Asiakaspalvelussa ilmoitettiin, että muutoksiin kykenevä tiimi on yrittänyt soittaa (puhelin ei ole soinut, Japanista kyllä tuli puhelut perille..), mutta ei ole vastattu.

  Hinnat ovat halvat ja halvimmissa penkeissä on helposti polvet edellä olevan selkänojassa (192 cm matkustajalla). Jos kaikki menee hyvin eikä joudu taistelemaan asiakaspalvelun kanssa, antaisin 2-3 tähteä viidestä, mutta nyt annan 0.

  Lopulta saimme lennot vaihdettua oikeiksi ja nekin niin, että etsimme itse heidän aikaisemmat lennot ja lennon tiedot jotka he vaan kuittasivat vaihdetuiksi. Täysin ala-arvoista toimintaa, mutta mitäpä sitä muuta odottaa halpalentoyhtiöltä?

 3. Maarit

  En suosittele kenellekään Air Asiaa! Kadottivat matkatavarani Bangkok-Kuala Lumpur suoralla lennolla ja tavarat edelleen sillä tiellä! (Mieheni tavarat tulivat norm.perille) Itse saanut soitella tuhansia lentoyhtiölle, tavarat kuulemma löytyneet ja aina lupaavat olla yhteyksissä ja laittaa tavarat Suomeen päin, mutta edelleenkään ei ole mitään yhteydenottoa, saatikka tavaroita saapunut!! Kannattaa ennemmin maksaa enemmän lennoista ja olla käyttämättä Air Asiaa!

Kirjoita kommentti