Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Tietosuoja | lentovelho.fi

Sivuston Tietosuoja & Yleiset Käyttösäännöt

Arvoisa lentovelho.fi käyttäjä! Suojaamme henkilökohtaisia tietojasi sekä noudattamme sääntöjä koskien tietojenkeruuta ja henkilökohtaisten tietojen käyttämistä.  Sivumme käyttäjänä tai vierailijana ymmärrät ja hyväksyt alla olevat käyttöohjeet.

1. Yleiset käyttösäännöt

Sitoudut käyttämään sivua Suomen lain sekä sen lainkäyttöalueiden sallimalla tavalla. Lupaat olla lähettämättä materiaalia, joka on loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa tai ahdistelevaa tai millään tavoin rajoittaa muiden oikeuksia tai on muuten epäsoveliasta. Suostut noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja, sääntöjä ja käytäntöjä.

2. Henkilötiedot

Henkilötietojen antamista ei vaadita vierailuun sivuilla. Voit käyttää Facebook-tunnuksiasi kun kirjaudut sivullemme ja nämä tiedot eivät tallennu sivullemme.  Jos haluamme käyttää henkilötietoja mainos- ja markkinointitutkimuksiin, pyydämme siitä sinulta erikseen luvan.

  • Facebook-tilin käyttö sivullamme

    Voit kirjautua Facebook-tililläsi sivuille ja esimerkiksi kommentoida uutisia. Kun ensimmäisen kerran kirjaudut sivuille Facebookin kautta niin yhdistämme tilisi Facebookiin mikä tarkoittaa sitä että Facebook-tunnuksesi saa oikeudet sivullemme. Tämä ei tarkoita sitä että näemme Facebook-salasananne, tai että säilytämme muuta Facebook-tunnukseenne liittyvää tietoa sivullamme.

3. Sinulla on oikeus poistaa tietosi

Jos olet luovuttanut meille henkilökohtaisia tietojasi, sinulla on aina mahdollisuus poistaa ne koska vaan. Voit muokata tai poistaa tietojasi wordpressin hallintapaneelista. Jos sinulla on ongelmia tämän kanssa ota meihin yhteyttä niin voimme auttaa.

4. Evästeet ja Google mainonta

Käytämme kolmannen osapuolen yrityksiä, esim. Tradedoubleria ja Googlea, mainosten näyttämiseen sivullamme. Nämä yritykset voivat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta tai sähköpostiosoitetta) voidakseen näyttää juuri sinulle kohdistettuja palveluiden mainoksia. Nämä tiedot tallennetaan evästeisiin, jotka mahdollistavat mainosten näyttämisen tässä ja myös muissa verkkosivuistoissa. Jos haluat lisätietoja siitä miten tämä käytännössä toimii tai haluat kieltää tietojesi käytön, saat lisätietoa täältä.

5. Sääntöjen ja tietosuojan ymmärtäminen

Nämä tietosuojasäännöt ovat voimassa muiden yleisten kotisivujemme käyttösääntöjen kanssa. Käyttäessäsi sivuamme suostut noudattamaan näitä sääntöjä ja jos sinulla on kysymyksiä tämän suhteen ota meihin yhteyttä: admin@lentovelho.fi